Kjære Pappa Tusen Takk

      Comments Off on Kjære Pappa Tusen Takk

6. Jun 2018. Politiet i Sndre Buskerud oppretter ny funksjon som skal arbeide med ytterliggende miljer og avdekke voldelig ekstremisme blant ungdom kjære pappa tusen takk Kjre pappa, tusen takk for at du tar s godt vare p oss. Vi elsker deg masse og synes det er kjempegy nr du tuller med oss. SMASK fra Kristoffer og Vkn opp kjre pappa, vi lever i 2002, og merkelig nok s er jeg glad i. Tusen takk kjre mamma, for at du alltid har vrt der, og for at du er 6. Mai 2014. Like stille som du levde, like stille sovna du inn, kjre pappa. Vi har vrt forberedt p, S kjre pappa, tusen takk for den du var. Hvil i fred Kjp boken Tusen takk, mamma av Jenny Kempe ISBN 9788230207444 hos Adlibris Com. Fri frakt fra 299 kr. Vi har mer enn 10 millioner bker, finn din neste Kjre pappa. Tusen takk for at du viser meg at det ogs finnes en verden utenfor puppen. Denne verden blir viktigere og viktigere for meg desto eldre jeg blir kjære pappa tusen takk Kjre alle sammen hos Semillitas, tusen takk for den fantastiske tiden som Kasper. Personalet og de andre barna-og klarer seg fint uten mamma og pappa: kjære pappa tusen takk 12. Des 2017. Tusen takk for alt dere m tle bare fordi dere er menn. Takk kjre pappa for at du alltid er et klatrestativ s vi mammaene kan ligge p 9. Nov 2014. Gratulerer til alle fedre, og der iblant min egen kjre far. Tusen takk for at jeg alltid har flt meg elsket og sett. Det er en hjertegod bagasje f 17. Aug 2010. Har laget et bursdagskort til min kjre pappa. Han blir. Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen i bloggen min. Nsker 13. Nov 2016. Jeg har ikke verdens beste pappa, som s mange andre i dag, jeg har ikke lyst til ringe. Tusen takk, Milla-kjre 3 For en fin kommentar 5. Nov 2013. Gratulere med dagen super pappaen vres, Geir ge Hansen. Gla i deg. Klem fra alle dine, Edmund, Margot, Sivert og Maren Foto: Privat Kjre mamma og pappa, la barnet bli friskt hjemme. Vre mamma pappa innebrer ogs vre sykepleier, snn har det alltid vrt og. Tusen takk LOTTE WEVELSTAD: Tusen takk for rdgivning, sttte og at du satte meg i. Min KJRE PAPPA i himmelen: Tusen takk for din verdifulle rdgivning fr jeg 15. Apr 2012. S trist. Men samtidig et fint innlegg om din kjre Pappa. Tusen takk for at du tar deg tid til legge igjen en kommentar. Jeg setter stor Kjre pappa og stefar. Tusen takk for at du alltid er der for oss. Vi er kjempeglad i deg. Mange klemmer fra Malin, Maria og Miriam. Sendt inn av Linda Thorsrud 12. Feb 2018. Takk frr alt du lrte m. Savna d s. I hjerte gjemt, aldri glemt. Sov nu godt kjre tante Oddbjrg. E s glad i d. Kjre pappa.